Nota legal

Nota legal

Aquest lloc web i el domini corresponen a TECNOPOL SL, domiciliada a la Banyeta Nova, 20. P-2, Palol de Revardit, CP 17843 (Girona). Teléfon +34 972 980 684 i correu electrònic info@tecnopol.cat.

Propietat intel·lectual i industrial

Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys pertanyen a TECNOPOL SL o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. TECNOPOL SL presenta aquests continguts amb finalitats d’informació i publicitat. TECNOPOL SL n’autoritza la seva utilització exclusivament amb aquestes finalitats. De forma general queda prohibida la seva utilització amb finalitats comercials així com la seva transformació o alteració. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, imatges o textos haurà de citar expressament la seva pertinença a TECNOPOL SL que es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a TECNOPOL SL (framing).

Protecció de dades

Les dades personals obtingudes per mitjà del formulari de contacte d’aquest lloc són tractades amb el màxim de confidencialitat i només s’utilitzaran per atendre les sol·licituds d’informació o consultes. Únicament s’incorporarien a un fitxer o tractament de dades en el cas que s’establís una relació contractual entre TECNOPOL SL i la persona titular de les dades, i sempre amb el coneixement previ d’aquesta persona.

Responsabilitat sobre els continguts

Tot i que TECNOPOL SL actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això TECNOPOL SL manifesta que les referències dels preus i serveis que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen al titular del lloc fins a la seva confirmació expressa. La mateixa funció orientativa la té el simulador per al càlcul del cost d’hipoteques que es posa a disposició dels usuaris del lloc.

D’altra banda TECNOPOL SL informa que, d’acord amb el Reial Decret 515/1989, de 21 d’abril, sobre protecció dels consumidors en relació a la informació a subministrar en la compravenda i lloguer d’habitatges, té a les seves oficines a disposició de les persones interessades en els seus serveis, la documentació sobre els immobles exigida en els articles 4 a 7 de l’esmentat Reial Decret.

TECNOPOL SL no pot garantir de forma absoluta que el web i el servidor estiguin lliures de virus. No es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o desconnexions, motivats per causes alienes a TECNOPOL SL. Tampoc no se’n fa dels retards o bloquejos causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d'accés a Internet, ni dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de TECNOPOL SL.

TECNOPOL SL es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web.

TECNOPOL SL no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

Utilització de cookies

TECNOPOL SL informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) en els processos interns de funcionament. Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l'usuari a l’efecte de fer més còmode i ràpida la comunicació que s’estableix entre ell i el lloc web de TECNOPOL SL. La vigència d’aquestes galetes és l’estimada necessària per aconseguir aquests objectius. En cap cas s’utilitzen galetes per a l’adquisició de dades personals identificatives de l’usuari. L’usuari té la possibilitat de configurar els seus navegadors d'Internet per a obtenir un millor coneixement i control de les galetes. Pot ser advertit prèviament a la seva instal·lació i impedir-la si és la seva voluntat.

Condicions d'ús

L'ús d'aquest web implica l'acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l'Estat espanyol, essent els jutjats de Girona els únics competents. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d'aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

 

Arquitectura i Urbanisme


T 972 980 684
F 972 980 685
La Banyeta nova, 20. P-2
Palol de Revardit 17843